Surdegstoast med ägg och parmesan
Surdegstoast med stekt ägg, parmesan och toppad med salt, persilja och peppar. Riktigt god och enkelt frukost som går snabbt att laga ihop. Det här är en riktigt klassiker hos mig eftersom det går så snabbt och att laga ihop men ändå smakar så otroligt gott. Kombinationen av ägg, parmesan och surdegsbröd kan bara inte gå fel!
Recept på surdegstoast med stekt ägg och parmesan
Sammanfattning: En enkel surdegstoast med stekt ägg och parmesan. Perfekt för den snabba frukosten!
Ingredienser
- 2 skivor surdegsbröd
- 2 ägg
- Riven parmesan
- Persilja
- Salt & peppar
- Smör
Hur gör man?
- Skiva två skivor surdegsbröd.
- Hetta upp en stekpanna med smör och stek två ägg i cirka 3-4 minuter. Toppa med lite salt och peppar.
- Stek även upp surdegsbrödet så att dina brödskivor får en fin krispig yta och gyllene färg.
- Lägg upp ägg på surdegsbrödet, toppa med parmesan, persilja. Smaka av med salt och peppar efter smak.
- Servera och njut av en god och enkel frukost!
Färdigt på: 20 minuter
Portioner: 4
Mitt betyg
Lämna ett svar