Hej och välkommen till matbloggen och matsajten Matskafferiet.se. Bakom Matskafferiet står Sebastian som brinner för god mat och inspirerade recept. Jag har drivit Matskafferiet.se sedan 2010 och idag har jag lite mer än 10 000 besökare varje vecka. På Matskafferiet lägger jag ut mina bästa recept på allt från varmrätter till bakverk och andra godsaker. Målet med bloggen är att skapa recept på god och enkel mat som alla ska kunna laga utan problem.
Om mig
Jag började laga mat i tidig ålder och har alltid haft en passion för att testa nya saker. Matskafferiet började som en kul grej för många år sen, mest för att spara recept och visa familj och vänner. Mer och mer trafik började dock strömma in och under den senaste tid har jag börjat lägga mer tid på sajten för att utveckla och ta den till nästa steg. I grund och botten är jag en utvecklare men har även en stor passion för fotografering vilket blir en perfekt kombination när man driver en matsajt.
Bilder på Matskafferiet
Nästan alla bilder på Matskafferiet är tagna av mig och likaså recepten. De är skyddade under under upphovsrättslagen vilket innebär att om du vill låna en bild eller recept så är det bara att höra av dig till mig först. Generellt sätt så är det okej så länge du uppger länk och källa när du använder dig av ett recept eller bild från Matskafferiet.
Kontakta Matskafferiet
Har du någon synpunkt eller idé på recept som borde testas så är det bara att höra av dig genom att skicka ett mail. Det går självklart lika bra att skriva en kommentar på något inlägg så svarar jag där så fort jag kan!
Välkommen till Matskafferiet, jag hoppas att du hittar något gott recept!
Dela artikeln "Om Matskafferiet" med dina vänner
Prenumera på nya recept
När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips.
Hej på er & tusen tack för alla fina kommentarer som lämnats på Kryddburken! Ni är ju bara sååå flitiga! Och här hittade jag en trevlig matblogg med massa tjusiga bilder. Va roligt att ni är två stycken som bloggar dessutom, har lagt till er på bloglovin, denna sida gillade jag skarpt! All lycka till i fortsättningen! Varma hälsningar fr. Öland!
Hej! Vad roligt att du tycker det. Din blogg är bland favoriterna hos oss! Många soliga hälsningar från oss i Skåne!
Vilken fin blogg! Skönt att ha hittat riktiga matentusiaster jag kan inspireras av när jag ska välja mat till mitt vin. Bra jobbat!
Tack så mycket och vad kul att du hittat hit! Då kan du säkerligen tipsa oss om bra vin för det är vi verkligen inga hejare på ;)
Otroligt bra blogg! Älskar precis alla recept! :)
Kommer bli stammis på denna blogg! :D
Ni är väldigt duktiga! :)
Tack så jättemycket! / Sebastian
Så glad att äntligen hittat en riktigt bra mat och bak blogg!! Tack så jätte mycket ni gör ett super bra jobb:)
Tack så jättemycket Michaela, det värmer att höra! / Sebastian
Hittade idag i frysen en 900 gram bit Scans benfri kotlett, som jag köpt på coops reahörna (i Ängelholm märkligt nog).
Körde till 90% efter receptet, strimlade köttet, purjolök o rödlök, buljong o allt fick koka 50 min. Redde av m riktig grädde och stekte i smör btw. Tonåringarna förtjusta! Mycket mört och inte torrt alls. Använde hela burkchampisar.
Ris, sallad och Cumberlandsås som tillbehör! Tack för bra recept
Låter riktigt gott! Kul att vi kunde hjälpa till :)