Landgångsmackor

Landgångsmackor en favorit som man kan variera till en oändligt. är När man fyller år vill man ju ha det lite festligt, fastän att det är tisdag. Sebastian ville ha landgångsmackor och då fick det helt enkelt bli det. Att göra landgångar är inget svårt, man skrädarsyr ju mackan precis som man själv vill.  Och visst är det gott när man får vräka på med massa röror och goda pålägg.

Landgångsmackor

Recept: Min landgångsmacka

Ingredienser

  • 1 skiva landgångsbröd
  • Bregott smör
  • Gallerrökt skinka
  • Vinmarinerad rostbiff
  • Prästost
  • Dansk remoulad
  • Rostad lök
  • Gurksallad
  • Kyckling & baconröra
  • Gurka
  • Röd paprika
  • Grönsallad

Instruktioner

  1. Lägg brödet på en tallrik, bre på rikligt med smör. Lägg salladsblad som täcker hela brödet.
  2. Vik rostbiffen och lägg i kanten på brödet, ha på remoulad och rostad lök.
  3. Vik sedan skinkan och lägg brevid, klicka på kyckling & baconröran.
  4. Skiva några ostbitar och lägg brevid skinkan. Skär och lägg en bit röd paprika på.
  5. Avsluta med att vika skinkan och klicka på gurksallad och skiva en gurkbit och lägg ovanpå. Ställ in i kylen.

Recept: Sebastians landgångsmacka

Ingredienser

  • 1 skiva landgångsbröd
  • Bregott smör
  • Gallerrökt skinka
  • Vinmarinerad rostbiff
  • Prästost
  • Dansk remoulad
  • Rostad lök
  • Dijonsenap
  • Kyckling & baconröra
  • Gurka
  • Körsbärstomat
  • Grönsallad

Instruktioner

  1. Lägg brödet på en tallrik, bre på rikligt med smör. Lägg salladsblad som täcker hela brödet.
  2. Vik rostbiffen och lägg i kanten på brödet, ha på dansk remoulad och rostad lök.
  3. Vik sedan skinkan och osten och lägg brevid, klicka på dijonsenap och avsluta med en gurkbit. Avsluta med att vika skinkan och klicka på kyckling & baconröra och lägg en körsbärstomat ovanpå.
  4. Ställ in i kylen.

(Inga röster)