Kycklingfilé fylld med soltorkad tomat och fetaost
Kycklingfilé fylld med soltorkad tomat och fetaost stod på matlistan idag. Enkelt och gott! Har varit lite tyst här ett tag och anledningen till det är att jag och pojkvännen for till den kungliga huvudstaden tillsammans med mina föräldrar. Men nu har vi återigen landat hemma i kära Skåne och i dag står det fylld kycklingfilé i ugn på matsedeln.
Recept: Fylld kycklingfilé
2 portioner
Ingredienser
- 2 kycklingfiléer
- 2msk tomat och pesto philadelphia
- 4 bitar soltorkade tomater
- 100g fetaost
- chiliflingor
- salt
- svartpeppar
Instruktioner
- Gör ett snitt i mitten av kycklingfileerna, fyll med soltorkad tomat, fetaost och 1msk philadelphia i varje kycklingfilé.
- Salta, peppra och strö över lite chiliflingor och vik över och fäst med tandpetare
- Ställ in formen i 225º i mitten av ugnen i cirka 30min, tills kycklingen är klar och servera med tzatziki och ris/couscous.
Lämna ett svar