Jordnötssmörskakor
Jordnötssmörskakor är otroligt snabba och enkla kakor med jordnötssmör att baka. Det enda du behöver är jordnötssmör, socker, ett ägg och lite vaniljessens och in i ugnen med kakorna. Du får alltså ihop jordnötssmörkakor med bara 4 ingredienser och från att du börjar tills du kan servera kakorna är maximalt 20-25 minuter plus lite tid för kakorna att svalna. Perfekt om du har bråttom och vill bjuda på fika! Du väljer fritt vilket jordnötssmör du vill använda, vi har alla våra egna favoriter.
Recept: Jordnötssmörskakor
Sammanfattning: Otroligt snabba och enkla kakor. Jordnötssmörskakor är perfekt att bjuda på när du har lite mindre tid att baka.
Ingredienser
- 2 dl jordnötssmör
- 1 ägg
- 2 dl strösocker
- 1 krm vaniljessens
Instruktioner
- De här kakorna är väldigt enkla att baka, du behöver bara röra ihop alla ingredienser i en bunke. Rulla ihop till bollar som är i storlek med en valnöt.
- Klä en plåt med bakplåtspapper och tryck ut dina kakor med en sked eller gaffel tills de är relativt platta.
- Grädda kakorna på 175 grader i mitten av ugnen i 10-15 minuter eller tills de börjar få färg. Låt svalna och servera de krispiga jordnötssmörskakorna
Färdigt på: 30 minuter
Antal portioner: 8
Mitt betyg
Lämna ett svar