Äggtoast med bacon
En frukostfavorit, äggtoast med bacon! Den här morgonen använde jag en riktigt saftig och luft brioche som bas för äggtoasten vilket verkligen gjorde det ännu godare än vanligt. Förrutom ägg, bacon och brioche så finns det lite parmesan, salt, peppar och smör. Enkelt att göra och absolut en garanterad succé på frukostbordet!
Recept: Äggtoast med bacon
Sammanfattning: En frukostfavorit, äggtoast med bacon och parmesan. Otroligt gott och enkelt att laga ihop!
Ingredienser
- 2 skivor Brioche eller annat bröd
- 2 ägg
- 4 skivor bacon
- Riven parmesan
- Salt & peppar
Instruktioner
- Börja med att steka upp bacon i en stekpanna med smör. Stek tills knaprigt och lägg på en tallrik.
- Stek äggen tills vitan är genomstekt.
- Lägg en msk smör pannan och stek snabbt upp dina brödskivor tills de fått en gyllenbrun yta.
- Lägg på, bacon samt ägg och riv på lite parmesan och toppa med lite salt och peppar. Avsluta gärna med lite färsk persilja också!
- Servera och njut av en härlig äggtoast!
Färdigt på: 10 minuter
Antal portioner: 2
Mitt betyg
Lämna ett svar