Pulled beef sandwhich
En riktig smakrik och saftig pulled beef sandwhich som jag gjorde på lite leftovers faktiskt, dagen innan njöt vi av en otroligt god boeuf bourguignon som passar alldeles utmärkt att värma upp och använda i smörgåsar också. Som bröd använde jag hembakat briochebröd, recept på det kommer inom kort men det passar alldeles perfekt till en pulled beef sandwhich eftersom det är luftigt och saftigt.
Recept på Pulled beef sandwhich
Sammanfattning: En riktigt god pullef beef sandwhich, passar utmärkt som en snabb lunch eller som middag om så önskas.
Ingredienser
- Boeuf bourguignon eller liknande
- 4 skivor briochebröd
- Persilja
- Riven ost, t.ex. cheddar
- Salt och peppar
Hur gör man en frukostburrito?
- Värm upp grytan, jag använde rester av en Boeuf bourguignon
- Skiva bröd och rosta tills du får en fin färg.
- Lägg på köttet samt ost.
- Hacka lite persilja och strö över. Smaka av med lite salt och peppar.
Färdigt på: 15 minuter
Portioner: 2
Mitt betyg
Lämna ett svar