Varma mackor med svamp
Varma mackor med svamp, skinka och parmesanost och även lite tomater. Toppat med lite basilika och svartpeppar och det var skrivit i sten att det skulle bli en succé. En perfekt förrätt som passar perfekt till det mesta. Även som kvällssnack eller en lätt lunch. Enkelt att göra och går dessutom otroligt snabbt!
Recept: Varma mackor med svamp, skinka, ost och tomater
Sammanfattning: Härligt krispiga varma mackor med svamp,
skinka, ost och tomater. Toppa med lite basilika och du har en utmärkt förrätt eller lunch på några enstaka minuter!
Ingredienser
Varma mackor med svamp, skinka, tomater och ost
- 4 skivor bröd
- 100 gram champinjoner
- 4 skivor skinka
- Parmesanost
- Svartpeppar
- Färsk basilika
- Körsbärstomater
Instruktioner
- Värm din ugn till 225 grader.
- Bred smör på dina brödskivor, bottna med en skiva skinka, följt med svamp och några skivor tomater.
- Toppa med riven parmesanost, svartpeppar och lite basilika.
- Grädda i cirka 10-15 minuter eller tills de fått lite fin färg
Färdigt på: 15 minuter
Antal portioner: 4
Mitt betyg
Lämna ett svar