Grönpepparkyckling
Grönpepparkyckling är något jag har varit sugen på så länge nu, och igår fick jag äntligen laga den. Några vänner kom över på middag så det passade utmärkt att göra denna goda rätt.
Recept: Grönpepparkyckling
6 portioner
Ingredienser
- 4 kycklingfiléer
- smör + olja
- 2 msk krossad grönpeppar
- 4 dl creme fraiche
- 3 dl grädde
- 1 ½ msk dijonsenap
- ½ dl sherry
- 3 msk soya
Instruktioner
- Dela kycklingfilerna i stora grova bitar, stek dem sedan klara i en stekpanna med smör+olja. Blanda övriga ingredienser i en skål.
- Lägg kycklingfilerna i en ungsfast form och häll över gräddblandningen.
- Ställ in formen i 200º i ca 15-20min.
- Servera med pressad potatis eller en sallad om du går på LCHF.
Supergott, väldigt lik filippinsk pippi som ju är en gammal klassiker. Enkla recept = bra recept = )
Filippinsk Pippi var något nytt för mig, men efter lite sökningar så ser jag att det var väldigt likt. :)